About This Project

An art deco styled large home was modernised in keeping with the grand and stylish finishes already in place.

Comprehensive structural design and careful construction techniques enabled the front of the house to be supported while a triple car garage was formed under the existing structure.

A four level, glass walled lift was added through the central core of the building, built adjacent to the sweeping timber stair flights.

A self contained suite with it’s own entrance and large terrace was incorporated into the design along with major renovations to the existing rooms. Granite clad entry stairs were added to each side of the house along with a new slate roof and rear bedroom addition.

  • SuburbMaroubra
  • Completion Date2017
  • Architect Residential Design Service

Our Latest Projects